Kardeniz Kılıç, 9 Ocak 1999 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Aslen Muş'lu olan Kardeniz Kılıç, ailesiyle birlikte İstanbul'a taşındı. Kardeniz Kılıç, lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversiteye gitmedi.

Kardeniz Kılıç, sosyal medyada paylaştığı fotoğraf ve videolarla tanınmaya başladı. Kardeniz Kılıç, Instagram'da 451 bin takipçiye sahip. Kardeniz Kılıç, aynı zamanda modellik de yapıyor. Kardeniz Kılıç, boyu 176cm, kilosu ise 60’tır.

Kardeniz Kılıç, Survivor 2024 All Star'da göstereceği performansla izleyicileri şaşırtmayı hedefliyor. Kardeniz Kılıç, yarışmada hem fiziksel hem de zihinsel olarak kendini sınayacak. Kardeniz Kılıç, yarışmanın favorileri arasında yer alabilecek mi?

Kardeniz Kılıç Kaç Yaşında ? Doğum Günü Ne Zaman ?

Survivor 2024 All Star'da yer alan tiktok fenomeni Kardeniz Kılıç 9 Ocak 1999 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Kardeniz Kılıç 24 yaşında. 9 Ocakta 25 yaşında olacak. Kardeniz Kılıç doğum günü tarihi 9 Ocak

Kardeniz Kılıç Nereli ? Aslen Nereli ?

Survivor 2024 All Star yarışmacısı Kardeniz Kılıç İzmir doğumlu olup, aslen Muş'ludur. İstanbulda ikamet etmektedir.

Kardeniz Kılıç Boyu Kilosu

İnfluencer olan ve aynı zamanda modellik yapan Kardeniz Kılıç'ın boyu 176 cm (bir yetmiş altı), kilosu ise 60 kg'dır. (altmış)

Kardeniz Kılıç Tiktok İnstagram Takipçi Sayıları

Kardeniz Kılıç tiktok hesabı : https://www.tiktok.com/@kardenizkilic

Kardeniz Kılıç instagram hesabı : https://www.instagram.com/kardenizkilic

Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı Yeşilçamın sevilen ismi yoğun bakıma alındı

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Kardeniz Kılıçın 470 binden fazla instagram takipçisi, 1 milyon 300 bin tiktok takipçisi bulunmaktadır.

Editör: Ayşegül Yaşar