TV8’in fenomen yarışması Survivor 2024 All Star’da eleme gecesi heyecanı doruğa ulaştı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden, Seda, Kardeniz ve Sahra eleme potasına girdi. Yarışmacılar, düelloda kalmak için zorlu bir parkurda mücadele etti. Peki, Survivor All Star’da kim elendi? Kim düelloda kurtuldu? İşte Survivor All Star’da yaşanan son gelişmeler…

Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir?

SURVIVOR ALL STAR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın 4. ve son dokunulmazlık oyunu salı akşamı gerçekleşti. Bu akşam ise ödül oyunu için mavi takım ve kırmızı takım karşı karşıya geliyor.

18 Ocak Perşembe ödül oyununu kazanan mavi takım oldu.

16 OCAK SURVIVOR ALL STAR ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

13 Ocak dokunulmazlık oyununun ardından haftanın ilk eleme adayı Kardeniz olmuştu. 14 Ocak gecesinin eleme adayı ise Seda oldu. Haftanın 3. eleme adayı ise Berna oldu. Haftanın 4. eleme adayı Sahra oldu. Düellolarda Berna ile Seda, Kardeniz'le Sahra karşı karşıya gelecek.

SURVİVOR ALL STAR’DA KİM ELENDİ?

Eleme potasına giden isimler düelloda karşı karşıya geldiler. Düelloda Kardenize karşı kaybeden  Mavi takımdan Seda Aktuğlu bu hafta adaya veda eden isim oldu

GEÇEN HAFTA SURVİVOR'DA KİM ELENDİ, ADAYA KİM VEDA ETTİ?

10 Ocak günü ödül oyununun ardından eleme potasına giden isimler düelloda karşı karşıya geldiler. Düelleonun kazananı Ersin olurken kaybeden Doğukan oldu. Survivor'da ilk hafta adaya veda eden isim Doğukan Manço oldu.

Editör: Ayşegül Yaşar