TV8 ekranlarında 2024 Survivor All Star mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta kırmızı takımdan Doğukan, adaya veda eden isim olmuştu. Bu hafta da dokunulmazlık yarışları ve ardından düello oyunu sonunda bir isim daha elenecek.

13 Ocak Cumartesi akşamı Survivor All Star’da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynandı. Ancak oyun öncesinde Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde takımlara bir sürpriz duyurdu. Ilıcalı, kötü söz konusunda Turabi’ye bir uyarıda bulundu. Bundan sonraki süreçte buna benzer bir tutum sergilenmesi durumunda bir yaptırım olacağını belirtti.

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

Ilıcalı, takımların bu hafta değişmeyeceğini ancak oyun sisteminin değişeceğini açıkladı. Ilıcalı, “Bugünden sonra oyun sistemi değişiyor. Oyun tek tur oynanacak. 12’de bitecek, kadın-erkek, kadın-erkek şeklinde oynanacak. Ancak bu oynama şekli bir takım 8 olana kadar sürecek. İşte değişim böyle yapılır. Bir takım 8 olduğu anda, 8 ile 12 arası eski sistem bayrak yarışıyla olacak. Takımlar kadın-erkek 2’li oynayacak. Finalde kadın erkek atış yapacak.” dedi.

SURVİVOR ALL STAR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Acun Ilıcalı’nın açıkladığı yeni oyun sistemiyle oynanan ilk dokunulmazlık oyununun ödülü ise makarna, domates sosu, tuz ve yağ oldu.

Mavi ve kırmızı takım, parkur alanında yerini aldı. Oyun, kadın-erkek eşleşmeleriyle başladı. Her iki takım da parkuru tamamlayarak puan almaya çalıştı.

Oyunun sonunda mavi takım 8’e ulaşan ilk ekip oldu ve skor 12’yi bulana kadar iki taraf da bayrak yarışı oynadı. Son ana kadar başa baş mücadele eden takımlar, finalde atış yapmak için karşı karşıya geldi. Atışlarda başarılı olan mavi takım, dokunulmazlığı kazanarak ödülü de almaya hak kazandı.

SURVİVOR ALL STAR’DA HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Mavi takımın dokunulmazlığı kazanmasıyla kırmızı takım, eleme adayı belirlemek için konseye gitti. Kırmızı takım, haftanın ilk eleme adayını oylarıyla seçecek. Oylama sonucunda en çok ismi yazılan kişi, haftanın ilk eleme adayı olacak.

Editör: Ayşegül Yaşar