Survivor All Star’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Üçüncü haftanın ilk gününde Acun Ilıcalı, sosyal medyada yaptığı anket sonucunda acil durum konseyini topladı. Konseyde yedeklerden iki kişinin takımlara katılacağını, iki kişinin de takımlarının değişeceğini açıkladı. Peki, Survivor’da takımlar nasıl değişti? Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayı kim oldu? Rio Karnavalı’na gidecek takım hangisi oldu? İşte Survivor’da yaşanan son gelişmeler…

TAKIMLARDA DEĞİŞİKLİK!

Acun Ilıcalı, sosyal medyada yaptığı anket sonucunda takımlarda değişikliğe gitti. Kırmızı takımda mücadele eden Berna ile Mavi takımda mücadele eden Yunus Emre takım değiştirdi. Ayrıca yedeklerden Yağmur Banda Kırmızı takıma, Aysu Keskin ise Mavi takıma dahil oldu. Böylece takımların kadroları yeniden şekillendi.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor’da haftanın ilk dokunulmazlık oyununa Kırmızı takım yeni isimleri ile hızlı bir başlangıç yaptı. Oyunu 6-3 önde götüren Kırmızı takım ilerleyen oyunlarda geriye düştü. Mavi takım aldığı üst üste sayılarla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu 12-7’lik skorla kazandı. Böylece Mavi takım adada bir gece daha rahat uyuyacak, Kırmızı takım ise eleme adayı belirlemek için ada konseyine gidecekti.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor’da kaybedilen dokunulmazlık sonrasında Kırmızı takım ada konseyinde bir isim belirledi. Yapılan oylama sonucunda en fazla ismi çıkan yarışmacılar Bozok, Sercan ve Ersin olurken en fazla oyu alarak (6) haftanın ilk eleme adayı olan isim Sercan Yıldırım oldu.

RİO KARNAVALI SÜRPRİZİ!

Acun Ilıcalı dokunulmazlık oyunu sonrasında merakla beklenen sürprizi açıkladı. Bir dans yarışması düzenleneceğini ve kazanan takımın Rio Karnavalı’na gideceği müjdesini verdi. Bir hafta 10 günlük bir sürecin ardından dans yarışması Survivor 2024 All Star’da ekrana gelecek. Sekiz profesyonel dansçı tarafından 1 dakikalık koreografi için her yarışmacı özel ders alacak. Survivor 2024 All Star’da heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

Editör: Ayşegül Yaşar