Survivor All Star 2024, TV8 ekranlarında izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yarışmanın en renkli ve en iddialı isimlerinden biri olan Turabi Çamkıran, son bölümde yarışmada yer almadı. Bu durum, Turabi’nin elendiğini düşünen izleyicileri şaşırttı. Turabi’nin neden yarışmaya katılmadığı ise merak konusu oldu. Turabi’nin yokluğunun sebebi, sakatlığı mı? Yoksa başka bir neden mi? İşte Turabi’nin durumuyla ilgili tüm detaylar…

TURABİ SAKATLANDI MI?

Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’te kırmızı takımda yarışıyor. Turabi, son bölümde oynanan dokunulmazlık oyununda sakatlandı. Oyun sırasında, Özgür ve Hakan ile çarpışan Turabi, iç yan bağlarında yırtık oluştu. Turabi, oyunu tamamlayamadan oyun alanından çıkarıldı. Turabi’nin sakatlığı, Survivor All Star’ın doktorları tarafından değerlendirildi. Doktorlar, Turabi’nin iç yan bağlarında yırtık olduğunu ve iyileşmesi için en az 2 haftalık dinlenmeye ihtiyacı olduğunu açıkladılar.

Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre diskalifiye mi oldu?

TURABİ YARIŞMADAN AYRILDI MI?

Turabi’nin sakatlığı nedeniyle, Survivor All Star’ın 28-29 Ocak tarihli bölümünde yarışmaya katılamadığı belirtildi. Turabi’nin yerine, eleme potasında yer alan Bozok, yarışmaya dahil oldu. Turabi’nin yarışmaya ne zaman geri döneceği ise henüz belli değil. Turabi’nin sakatlığının ne kadar sürede iyileşeceği, doktorların yapacağı kontroller sonucunda belli olacak. Turabi, iyileştikten sonra yarışmaya geri dönebilecek mi? Bu sorunun cevabını ilerleyen günlerde göreceğiz.

TURABİ’NİN YOKLUĞU TAKIMINI NASIL ETKİLEYECEK?

Turabi Çamkıran, Survivor All Star 2024’te yarışmanın en güçlü yarışmacılarından biri. Turabi, hem bireysel hem de takım oyunlarında başarılı performanslar sergiliyor. Turabi’nin yokluğu, kırmızı takımın dengesini değiştirebilir. Turabi’nin yerine gelen Bozok, takıma uyum sağlayabilecek mi? Kırmızı takım, Turabi’siz nasıl mücadele edecek? Turabi’nin hayranları, onun yarışmaya geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyor.

Editör: Ayşegül Yaşar