ATV ekranlarında pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Safir dizisi izleyicinin beğenisini kazandı.  İzleyiciler ATV’nin yeni sezon dizisi Safir'in 17. bölüm fragmanı İzle, 17. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safir 17. bölüm ne zaman? araştırması yapıyor.

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Safir dizisinin 16. bölümün fragmanı yayınlandı. Kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizinin fragmanı, sosyal medya üzerinden çok sayıda yorum aldı.

SAFİR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Safir, Kapadokya’nın ileri gelen ailelerinden Gülsoylar’ın yaşadığı dramatik ve romantik bir hikâyeyi anlatıyor. Ailenin büyük oğlu Ateş, Amerika’dan döndüğünde herkesi şaşırtır. Küçük kardeşi Yaman ise çocukluk aşkı Feraye’ye evlenme teklifi etmeye hazırlanır. Ancak o gece başlarına gelen bir felaket, herkesin hayatını alt üst eder.

SAFİR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Safir dizisinin yeni bölümü  25 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda İlhan Şen, Özge Yağız, Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu gibi isimler yer alıyor.

SAFİR DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Safir dizisi 17. bölüm fragmanı yayınlandı.