25 yaşındaki yakışıklı oyuncu 'küçük kasım' notunu düştüğü pozlarıyla adeta sosyal medyayı salladı.

Mert Ramazan Demir'in bu pozlarına Aile dizisinin yıldızı Serenay Sarıkaya'da kayıtısz kalamadı. Sarıkaya, Demir'e 'Müthiş' yorumunda bulunduIMG_0596

Demir'in 4 milyondan fazla takipçili sosyal medya hesabından paylaştığı pozları beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. 

Mert Ramazan Demir kimdir?

Mert Ramazan Demir, 1998 İstanbul doğumludur. Dialog Anlatım İletişim ve Michelle Danner Acting Studio’da eğitim aldı. Beyazperdede rol aldığı ilk film, yönetmenliğini Sonia Nassery Cole’ün yaptığı “I Am You”da başrolü Damla Sönmez, Cansu Tosun ve Ushan Çakır ile paylaştı. 2020’de yayınlanan, yönetmenliğini Can Evrenol’un yaptığı “Çıplak” isimli mini dizinin başrolünde yer aldı. Mert Ramazan Demir, FOX'ta yayınlanan “Öğretmen” dizisinde oynadı ve bu diziyle dikkatleri üzerine çekti. Netflix’te yayınlanan Ufo filminde boy gösterdi. Şimdilerde ise Yalı Çapkını dizisinde Ferit rolü ile izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 

Mert Ramazan Demir’in boyu 178 cm’dir. Kilosu ise 73 kg’dır. Burcu ise Yay

MERT RAMAZAN DEMİR NASIL OYUNCU OLDU?

Mert Ramazan Demir bir röportajında çocukluğuyla ilgili şu bilgiyi veriyor:

"5 erkek kardeşin en küçüğü olarak İstabul Şile’nin bir köyünde büyüdüm. Annem ev hanımı babam da esnaf ve ticaretle uğraşıyordu. Lise sona kadar Şile’de yaşadım" 

Peki, nasıl oyuncu oldu? Demir aynı röportajda 17 yaşındayken o dönem Denizli'de üniversitede okuyan ağabeyinin yanında yaşadığını, bir tiyatro oyununda oynadığını söylüyor: Tabii ki Hamlet… Demir, ilk deneme çekimini tam olarak hatırlamıyor, "Her gittiğim deneme çekimi benim için büyük heyecandı" diyor ve menajeri Tümay Özokur'un kendisine desteğine vurgu yapıyor. Demir, önce iki filmde rol alıyor ardından Öğretmen dizisinde.

Yalı Çapkını Ferit kimdir?

Genç oyuncunun Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı karakter ise şöyle:

Halis Ağa’nın torunu, Orhan ve Gülgün’ün küçük oğlu. Ferit şeker hastasıdır. Hem hastalığı hem evin küçük oğlu olması sebebiyle daha çocukluktan itibaren fazlaca şımartılmış ve çoğu isteğine evet denilmiştir. Üniversiteyi yurt dışında okuması sebebiyle de ailenin kurallarını çok fazla içselleştirememiştir. Bu kurallarla çatışma halindedir. Yakışıklı, uçarı, deli dolu, eğlenceli ve çapkındır fakat henüz hiç aşık olmamıştır.

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

Editör: Özgür Ayaydın