Kış mevsimi ile birlikte birçok il ve ilçede sağanak yağış, kar ve fırtına nedeniyle yarın açılacak olan okullar tatil edildi. Peki hangi il ve ilçelerde yarın okullar tatil? Detaylar haberimizde.

Kötü hava koşulları 2 ilde kent genelinde, 2 ilin bazı ilçelerinde okullar tatil edildi. İstanbul'un Şile ilçesinde ise eğitime ara verildi. 

YÖK Başkanından “yapay zeka” açıklaması YÖK Başkanından “yapay zeka” açıklaması

806x378-9-10-ocak-artvinde-okullar-tatil-mi-yarin-artvinde-kar-tatili-var-mi-artvin-valiligi-guncel-duruyular-1673249192258

Ara tatillerini 13-17 Kasım tarihleri arasında geçiren öğrenciler hafta sonu ile birlikte 9 gün tatil yaptı. 

İstanbul’da yaşamı olumsuz etkileyen kötü hava koşulları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacak.

ZONGULDAK’TA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Zonguldak’ta, kenti etkisi altına alan fırtına nedeniyle kentte eğitime 1 gün süreyle ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 20 Kasım 2023 günü idari izinli sayılacakları belirtildi.

BOLU'DA DA OKULLAR TATİL EDİLDİ 

Bolu'dan da tatil haberi geldi. Bolu Valiliği, il genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle yarın tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu. 

2 İLİN BAZI İLÇELERİNDE OKULLAR TATİL 

20231119-20-kasim-2023-pazartesi-gunu-okullar-tatil-mi-660384-3a0c6db61eac6eac3052

Düzce'nin Akçakoca, Yığılca ve Sakarya'nın Hendek ilçelerinde de eğitime ara verildi. Akçakoca Kaymakamlıkğı'ndan yapılan açıklamada, "İlçemiz genelinde etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.  

Yığılca Kaymakamlığından yapılan açıklamada da "Olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi. 

kar-sagank-ve-firtina-okullari-tatil-ettirdi-son-dakika-2-ilden-tatil-haberi-geldi-1200-571992.jpg

HENDEK’TE TAŞIMALI EĞİTİME KAR ENGELİ

Sakarya'nın Hendek ilçesinde ise, olumsuz hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada, ilçenin yüksek mahallelerindeki olumsuz hava koşulları ve kar yağışı nedeniyle Dikmen, Aksu, Kurtuluş Karadere, Sümbüllü Kırktepe, Bakacak, Pazarcık, Eskibıçkı, Dede Düzü, Bıçkatik, Hicriye, Muradiye, Akçayır, Esentepe, Harmantepe mahallelerinde taşımalı eğitime 1 gün ara verildiği ifade edildi. 

Editör: Ferit Aslan