Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Gaziantep'te okul ziyaretinde bulundu Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Gaziantep'te okul ziyaretinde bulundu

Yerel seçimlere kendi adaylara girecek olan Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) İstanbul adayı Mehmet Altınöz son anketi açıklayarak "AK Parti'den oy alıyoruz" diye belirtti.

İstanbul için iddialı konuşan Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı Mehmet Altınöz, "Bizim yapmış olduğumuz ölçümlerde bizim oy potansiyelimiz yüzde 30'a kadar çıkıyor. İstanbul'da da Anadolu'da da birçok ilde böyle. Genel seçimlerin öncesinde bizim yüzde 1 civarında gidip geldiğimizi ifade ettiler yüzde 3 aldık. Şimdi de inşallah böyle olacak. Araştırma şirketleri bizim yüzde 10 oy potansiyelimiz olduğunu söylüyor" ifadelerini kullandı.

Altınöz: İstanbul'da 3. partiyiz

İstanbul'da 3. parti olduklarını iddia eden Altınöz "Yani şu anda İstanbul'da 3. partiyiz. Biz bunun 3 katı oy alacağımızı sahada görüyoruz. Bu da bir matematik ben bunu paylaşıyorum" dedi.

'AK Parti seçmeninden bize oy gelecek'

"Kimden oy alacaksınız?" sorusuna Altınöz’ün yanıtı şöyle: "Biz Türkiye'de 85 milyondan oy bekliyoruz. Evet, AK Parti seçmeninden bize oy gelecek, bu çok net. Ama biz bu ülkede yaşayan herkesten oy almaya talibiz. Milli Görüş'ün anlayışı bu zaten. Erbakan Hoca'nın zihniyetini temsil ediyoruz. İyi ki alternatif olarak siz varsınız diyorlar."

Editör: Nazmi Kahraman