Diyarbakırlı öğrencilerden tarihi keşif! Diyarbakırlı öğrencilerden tarihi keşif!

KANAL D YILBAŞI PROGRAMI- Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı 2024

Kanal D’nin Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren eğlence programı “Şarkılar Bizi Söyler” yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelecek. Şarkılar Bizi Söyler’in bu bölümüne birbirinden ünlü isimler konuk olacak.

TV8 YILBAŞI PROGRAMI- O SES TÜRKİYE YILBAŞI ÖZEL 2024

Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye Yılbaşı programında bir sürpriz yapacak ve Acun Ilıcalı’nın yerine fenomen yarışmayı sunacak. Acun Ilıcalı da Beyaz’ın yerine jüri koltuğunda oturacak. Jüride Meryem Uzerli, Murat Boz ve Ebru Gündeş yer alacak.

Yarışmaya renk katacak ünlüler arasında Kerem Alışık, Enis Arıkan, Kızılcık Şerbeti’nden Ceren Karakoç ve Evrim Alasya, Sarp-Bengi Apak; Mutluyuz film ekibinden İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu; Lohusa film ekibinden Gupse Özay, Onur Gürçay, Esra Ruşan ve Hazal Türesan; Aşka Düşman ekibinden Buse Meral, Doğu Demirkol, Özge Özacar, Özgü Kaya ve Devrim Özkan gibi ünlülerin yer alacağı konuşuluyor. 20 ve 26 Aralık’ta yarışmacılar Tarık Sezer ve Orkestrası’yla ses provası yapacak.

STAR TV YILBAŞI PROGRAMI- İBO SHOW YILBAŞI 2024

İbo Show yılbaşı saat 20:00'de ekranlara gelecek. İbo Show yılbaşı 2024 konukları arasında Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Serdar Ortaç, İrem Derici, Resul Dindar gibi özel isimler olacak.

TRT 1 YILBAŞI PROGRAMI- Lingo Türkiye

TRT 1’in sevilen yarışma programı Lingo Türkiye yılbaşı gecesi; Serkan Çayoğlu, Tuba Ünsal, Emre Kıvılcım, Melis Sevin, Fettah Can, Berk Atan, Doğu Demirkol, Cansu Kurtçu, Meltem Akçöl, Eser Eyüboğlu, Hüseyin Sevimli ve Merih Öztürk konuk olacak.

ATV YILBAŞI PROGRAMI- KİM MİLYONER OLMAK İSTER YILBAŞI ÖZEL 2024

Kim Milyoner Olmak İster? Yılbaşı Özel programı 31 Aralık akşamı saat 22:40'ta başlayacak.

SHOW TV YILBAŞI PROGRAMI- GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW YILBAŞI ÖZEL 2024

31 Aralık akşamı saat 20.00'de Güldür Güldür Show Yılbaşı özel programı ekrana gelecek. Güldür Güldür Show yılbaşı özel konukları arasında Metin Özülkü, Norm Ender, Sibel Alaş ve daha pek çok ünlüyle kahkaha dolu anlar yaşanacak.

FOX TV YILBAŞI PROGRAMI

Fox Tv 31 Aralık yayın akışı listesinde saat 20:00'de Kirli Sepeti dizisi ve 23:00'da Müstakbel Damat filmi ekranlara gelecek.

Editör: Ayşegül Yaşar