Ferit Aslan

Diyarbakır Stadyumunda yarın oynanacak olan maç için kentte gelen Menemenspor teknik direktörü Yılmaz Vural, idmanda Amedspor hocası Mesut Bakkal ile buluştu ve taraftarlara, “Şampiyonluğunuz hayırlı olsun” dedi.

TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu

Photo 2024 05 03 18 05 40 2Amedspor’un şampiyonluğunu matematiksel olarak ta ilan edeceği maç için Diyarbakır’a gelen Menemenspor, son idmanını Amedspor tesislerinde gerçekleştirdi. Bir grup Amedspor taraftarının izlediği idmandan sonra Amedspor hocası Mesut Bakkal ve Menemenspor hocası Yılmaz Vural, birlikte taraftarları selamladı. 

P H O T O 2024 05 03 18 05 40Mesut Bakkal ve Yılmaz Vural ile taraftarlar arasında bu buluşmada ilginç diyaloglar yaşandı. Yılmaz Vural, Amedspor taraftarlarına, “Şampiyonluğunuz hayırlı olsun” derken, bir taraftar, “Beraber olsun, bizim olsun” diye karşılık verdi. 

“SEVİLMEZ Mİ HEYKELİNİ DİKECEĞİZ”

Vural, taraftarlara, “Mesut hocayı seviyormuşsunuz? diye sorunca, taraftarlar da, “Amedspor’u birinci lige çıkaran ilk hocadır, sevilmezdi, dedemiz gibidir, heykelini dikeceğiz” diye karşılık verdi. O anlar kameralara böyle yansıdı.

Editör: Ferit Aslan