Yenilenme zamanı olan Yeni Ay dönemleri başlangıçları, yeni deneyimleri müjdeler. 2024 yılı asıl şimdi başlıyor diyebiliriz! Bugün, çalışkan ve hırslı Oğlak burcunda. Peki burçlar için ne anlam ifade ediyor? 16 Ocak 2024 sizler ne bekliyor? İşte cevabı…

KOÇ BURCU5f5f499c17aca90784d74d14

Sonunda, uğruna çalıştığınız takdiri memnuniyetle karşılayacaksınız Koç. Bazılarınız bir gecede şöhret gibi gelen bir şeyi bile deneyimleyebilir. Değerlerinizle neyin uyumlu olduğunu ve birbirinden çeşitli fırsat ortaya çıktıkça neyi reddetmenin daha iyi olacağını bileceğinize güvenin.

BOĞA BURCUboğa-1

Yeni bir şey öğrenmeye hazır mısınız, Boğa? Açık fikirlilikle hayat çok eğlenceli ve belki de bu Yeni Ay'ın tam da ihtiyacınız olan şey olduğunu göreceksiniz. Yeni bir şeyler görmek için keşfedilmemiş bir dünyaya gitmenize gerek yok. İnsanlara etkileşime açık, öğrenmeye istekli bir şekilde ve bir çocuğun meraklı parlak gözleriyle yaklaşın.

İKİZLER BURCUikizler-1

Sevgili İkizler, her şeyin sonuna kadar bakabilecek kapasitede misiniz? Sezonumuz bittiğinde nasıl hazırlanacağımızı ve ne bekleyeceğimizi anlamamız gerekiyor. Sanki hiçbir şey değişmeyecekmiş gibi eğlencenin tadını çıkarmaya ve bağlantılara dalmaya devam etmek isteyebilirsiniz. Ancak hayat sürekli değişiyor ve hayatla birlikte siz de değişmelisiniz.

YENGEÇ BURCUyengeç-1

İlişkilerinizi bir üst seviyeye taşımak istiyor musunuz, Yengeç? Tebrikler! Yıllar süren ruh arayışı, derin dalış, serbest bırakma ve vazgeçme, size sevilmeye değer bir aşk için gerekli dersleri öğretti. Bu ilişki en iyi arkadaş veya romantik bir sevgili şeklinde olabilir, bir an için kendinizi kutlamalısınız. Bekar Yengeçler için, kendinizle olan ilişkinizi önceliklendirebileceğinizi unutmayın.

ASLAN BURCUaslan-1

Altınla döşenmiş yollar genellikle kendi yaratımınızdır, Aslan. Son birkaç ay, vücudunuzda aşınma ve yıpranma olabilir. Sorumluluklarınızı güçlü bir şekilde sürdürürken ağrılar, sancılar ve gerginlikler sizinle gelebilir. Ancak yorucu gecelerinizin karşılığını almanın sevincini yaşayabilirsiniz. Başarmaya çalıştığınız şeye uzun bir bakış atın. Bir yıl öncesine göre çok daha yaklaştınız.

BAŞAK BURCUbaşak-1

Oyunculuk büyük bir sorumluluk olabilir Başak. Bir kişinin dünyada nasıl belirsiz bir şekilde gezindiğine dayanarak onun hakkında bu kadar çok şey öğrenebileceğinizi bilmek sizi şaşırtabilir. Her yalpalama ve kafa karışıklığı, onların neyi yönetebileceklerinin göstergesidir. Evet, Monopoly sırasında birisinin ne kadar hayal kırıklığına uğradığını öğrenebilirsiniz; belki yakınınızdakilerden bazılarının dile getirilmemiş duyguları olabilir. İki kulağınızla dinleyin ve egonuzu geride bırakın.

TERAZİ BURCUterazi

Ev, başınızı koyduğunuz yer, yeniden yapılanma sürecinden geçiyor, Terazi. Bu Yeni Ay sırasında kendinize makul ölçülerin ötesinde hayal kurma izni verin. Evinizi dekore etmek, yeni eşyalar almak, renk değiştirmek veya taşınmak gibi seçenekleriniz var. Evinizdeki değişiklikler, ruhunuzdaki değişiklikleri de yansıtacaktır.

AKREP BURCUakrep-1

Bu Yeni Ay, size iletişim becerilerinizi geliştirme fırsatı sunuyor, Akrep. Söylemek istediklerinizi daha net, açık ve etkili bir şekilde ifade etmeyi öğrenebilirsiniz. Ayrıca yazma, konuşma, öğretme veya sunum yapma gibi alanlarda kendinizi gösterebilirsiniz. Yaratıcı fikirlerinizi paylaşmaktan çekinmeyin.

YAY BURCUyay-1

Yay, bu Yeni Ay size maddi konularda yeni bir bakış açısı kazandırabilir. Gelirinizi artırmak, tasarruf etmek, yatırım yapmak veya borçlarınızı ödemek gibi hedeflerinize ulaşmak için somut adımlar atabilirsiniz. Ayrıca değer verdiğiniz şeyleri belirlemek ve buna göre harcama yapmak da önemli.

OĞLAK BURCUoğlak-1

Oğlak, bu Yeni Ay sizin için çok özel. Kendinizi yenilemek, geliştirmek ve değiştirmek için harika bir zaman. Kişisel imajınızı, tarzınızı, saçınızı veya gardırobunuzu değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca kendinize olan güveninizi, cesaretinizi ve kararlılığınızı artırmak için çalışabilirsiniz.

Timsahlar kadar akıllıydılar! Timsahlar kadar akıllıydılar!

KOVA BURCUkova-1

Bugün, kendinizi ifade etmek için farklı yollar arayabilirsiniz. Yaratıcı, özgün ve ilginç fikirlerinizle dikkat çekebilirsiniz. İletişimde ve sosyal ilişkilerde sürprizler yaşayabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, eski arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurabilirsiniz. Aynı zamanda, iş hayatınızda da hızlı ve beklenmedik gelişmeler olabilir. Fırsatları değerlendirmek için esnek ve açık olun.

BALIK BURCUbalık-1

Bugün, duygusal olarak hassas ve alıngan olabilirsiniz. Kendinizi anlatmakta zorlanabilir, yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. İlişkilerinizde daha anlayışlı ve sabırlı olmaya çalışın. Ayrıca, hayal gücünüzü ve sezgilerinizi kullanabileceğiniz alanlarda başarılı olabilirsiniz. Sanatsal, yaratıcı veya spiritüel faaliyetlere yönelebilirsiniz. Kendinize zaman ayırın ve ruhunuzu dinleyin.

Editör: Ayşegül Yaşar