Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

AK Parti, seçim çalışmalarına ilçe ve köylerde devam ediyor. Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, seçim çalışmaları kapsamında Çermik’te esnafları ziyaret etti. 

G H L Pmdx W U A A D7 V PYerel seçim çalışmaları için siyasi partiler sahaya çıkarken, AK Parti seçim çalışmalarına hem merkezde, hem ilce ve köylerde devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu Çermik ilçesinde mevcut belediye başkanı ve yeniden aday gösterilen Şeyhmus Karamehmetoğlu ve ilçe başkanı Hayrettin Kızılaslan ile esnaflar dolaştı. 

G H L Pmdy X A A Ajn U D

Ensarioğlu konu ile ilgili sosyal medya paylaşımında esnafları ziyaret ederek gönüllerine kulak verdiklerine belirterek, “Geçmişteki hizmetlerimizi, bugünkü projelerimizi ve ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonumuzu konuşarak başkanımıza destek istedik. Esnaflarımıza hayırlı ve bol kazançlar dileriz. 31 Mart’ta Çermik daha güçlü bir şekilde AK Parti diyerek, daha büyük zaferlere imza atacak inşallah” dedi. 

Editör: Ferit Aslan