TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesinin düğümü 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Kastamonu Gazi Stadı'nda oynanacak Kastamonuspor-Amedspor maçında çözülmesi bekleniyor.

Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti

Rakibi Kastamonuspor’dan 3 puan önde olan lider Amedspor’un maçtan galibiyetle ayrılması durumunda Diyarbakır temsilcisi, şampiyonluk yolunda çok büyük avantaj elde etmiş olacak.

Maçın bu kadar önemli olması dolayısıyla kulüp, takımın Diyarbakır'dan direk olarak Kastamonu’ya gitmesini sağlamak için özel uçak kiraladı.

60’I STK TEMSİLCİSİ VE İŞ  İNSANI

Özel uçakla Aziz Elaldı başkanlığındaki 36 kişilik Amedspor kafilesinin yanı sıra Diyarbakır Sanayi ve Ticaret Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası ve Diyarbakır Barosu'nun da arasında yer aldığı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, iş insanları ve gazetecilerden oluşan 64 kişi de aynı uçakla yarın saat: 11.00’de Kastamonu'ya gidecek.

Editör: Özgür Ayaydın