Özgür Ayaydın

Kadın Futbol Süper Ligi’nde oynadığı maçlarda 16 puanla 8. sırada yer alan Amedspor Kadın Futbol Takımı deplasmanda oynayacağı Karadeniz Ereğli Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Amedspor-12

Hafta içerisinde Kadın Futbol Takım Sorumluluğuna Mehmet Akgün getirilirken, 30 Ekim 2023 tarihinde göreve başlayan teknik direktör Harun Kılıç yönetiminde çıktığı 5 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak ,puanını 16'ya yükseltti.

KARAYOLU İLE GİDECEKLER

Teknik direktör Kılıç, Karadeniz Ereğli Belediyespor maçında galibiyeti hedeflediklerini belirterek, ''3 puan alıp galibiyetile dönmek istiyoruz. Uçak saatleri uygun olmadığı için perşembe günü karayolu ile Diyarbakır'dan hareket edeceğiz.'' dedi.

5 OYUNCU TRANSFER EDİLECEK

Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı

Ara transferde takımı güçlendirmeyi arzuladıklarını aktaran Kılıç, şöyle konuştu:
''5 oyuncu transfer planlıyoruz. Yönetime transfer listesini sundum. Bunlardan 2 bölgeye acil ihtiyacımız var. Bu da santrfor ve sağ kanat mevkileridir. Ayrıca başka 3 oyuncu da başka bölgelere trasfer çalışmamız var. 4 Türk oyuncu zorunluluğu dolayısıyla  yerli oyuncu bulmak çok zor. Ligi üst sıralarda tamamalayı hedefliyoruz. Bu nedenle en az 2 oyuncu şart.''

Editör: Özgür Ayaydın