Sezonun ikinci devresine 4 flaş transfer ile başlayan Amedspor, Çarşamba günü evinde oynayacağı Aksarayspor için özel bir taraftar kitlesi bekliyor. 

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, takımın deplasmanda Düzcespor'u iyi bir futbol ve farklı bir skor ile yendiğini ve iyi bir hava yakaladığını belirtirek, Aksaray maçından Diyarbakır stadyumunu doldurmayı hedeflediklerini sööyledi. 

Amedspor'a Ceza YoldaBaşkan Elaldı, karşılaşmanın hata içi olması ve okulların sömestir tatilinde olmasından ötürü kentteki onbinlerce öğrenciyi maça beklediklerini ifade ederek, "Aksaray maçını sevgili öğrencilerimiz için ve onların desteği ile oynayıp kazanmak istiyoruz. Öğrencilerin bizi yalnız bırakmaması lazımdır" diye konuştu. 

Amedspor8

Amedspor’dan Soma’ya teşekkür mesajı Amedspor’dan Soma’ya teşekkür mesajı

Diyarbakır stadyumundaki kale arkalarının çocuuklara ve kadınlara ücretsiz olduğunu da hatırlatan Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, "Alacağımız galibiyeti o gün bizi destekleyen binlerce öğrencilere  sömestir tatil hediyesi olarak armağan etmek istiyoruz. Onlar için oynamak istiloruz" diyerek tüm örencileri maça dave etti. 

Editör: Ferit Aslan