''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır'' ''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır''

Ferit Aslan

Menemen deplasmanında alınan 1-0’lık mağlubiyetten sonra Teknik Direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, son durumu Youtube kanalından yayın yapan 6 Pas programına değerlendirdi. 

amedsporun-yeni-hocasi-belli-oldu.png

“BÜYÜK AMEDSPOR CAMİASINDAN ÖZÜR DİLİYORUZ”

Elaldı, Öncelikle büyük Amedspor camiasından özür dileyerek ve özgün olduğunu belirterek, konuşmasını başladı. Menemen maçını biraz rakip teknik direktör Yılmaz Vural’ın katlettiğini, soğuttuğunu ve takımını ikinci yarı oynatmadığını söyleyen Elaldı, “İkinci yarıda fikstür avantajımız var. Bütün takımlar bize geliyor. Fikstür avantajımızı göz ününde bulundurarak hareket edeceğiz” dedi. Elaldı, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı“HOCA İLE DOKU UYUŞMAZLIĞI YAŞANDI”

“Bu hafta İyi bir hoca ve 2-3 nokta transfer ile yola devam edeceğiz. Yapacak bir şey yok üzünüz. Bu Hoca ile bir doku uyuşmazlığı oluştu. Kötü bir enerji vardI. Umudumuzu yitirmedik., aynı puanlar sahibiz. Bu ligi inşallah Amedspor birinci bitirecektir. İkinci yarıya daha iyi bir başlangıç yaparız. İnancımızı yetirmedik. Bu sene ne gerekiyorsa yapacağız. Futbol bazen bazı müdahalelerde gecikebiliyoruz.”

“FUTBOLCULAR İLE HOCA ARASINDA BİR KOPUKLUK VARDI”

Başkan Elaldı, Teknik Direktör Serdar Bozkurt le futbolcular arasında sorun olduğu ile ilgili bir soru üzerine , “Şimdi bunu açmamak lazım. Yani zaten Bolu kampına dahil olduk. Soma maçını almamız gerektiğini düşünüyorduk. Kötü gidiyorduk enerjisini bozmadan bitirmeye çalışıyorduk. Bolu kampına katılmamızın sebebe bahsettiğiniz konulardır. Bir kopukluk vardı futbolcu ve hoca arasında. Takımımızda çok büyük sıkıntı da yoktur. Sporcular ile aramızda bir sorun ve gruplaşma yok, bu bizi umutlandırıyor. Çocuklar bugün canla başla çalıştılar”diye konuştu. 

1.-5

"GENÇ FUTBOLCULARI KAZANDIK, SEVİNİYORUZ"

Amedspor Kölüp başkanı Aziz Elaldı, müdühalaleri ile son iki maçtır oynayan genç futbolcular Yılmaz ve Yusuf’u oynatması ve kullanması gerektiğini hocada daha önce söylettiklerini de belirterek, “O da kendine göre bir takım şeyler yapıyordu. Yılmaz ve Yusuf kazandığımıza seviniyorum. Erkan Sasa’yı kazandığımıza seviniyoruz. Kadro derinliği vardı ve am kullanılmayınca bu tür sorunlar oluşuyordu” dedi.  

Editör: Ferit Aslan