Özgür Ayaydın

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda karşılaştığı en yakın rakibi Kastamonuspor'u 1-0 yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aşan Amedspor'un başkanı Aziz Elaldı, maç sonunda göz yaşlarını tutamadı.

Galibiyeti değerlendiren başkan Elaldı, emeği geçen herkese teşekkür etti. Elaldı, şöyle dedi:

"Evet çok sevinçliyiz, çok gururuluyuz, çok mutluyuz. Çok onurluyuz. Bir yılın emeği...Bütün arkadaşlara, bütün yönetim kuruluna, bütün stk'larımıza. yanınımızda olan sayın vekilimiz Sezgin beye, bütün Diyarbakır halkına, bölge halkına...Herkese teşekkür ediyoruz. Sevinç gözyaşlarıydı.Sevinçten ağladık."

Servet Yardımcı kimdir, nereli? Servet Yardımcı kimdir, nereli?

Kastamonu'da Amedspor kafilesini yalnız bırakmayan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu da, galibiyetten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Kastamonu kulübü ve kent idarecilerine teşekkür eden Tanrıkulu, şöyle devam etti:

"Başkanımızı ve bütün yöneticilerimizi kutluyorum. Destek veren herkesi kutluyorum. Şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Çok önemli bir galibiyet elde ettik Kastamonu'da. Ayrıca Kastamonu belediye başkanımıza, kulüp başkanına, Kastamonu valisine ve bütün görevlilere bir Diyarbakırlı olarak, bir milletvekili olarak, ev sahiplikleri için teşekkür ediyorum. Umarım üç hafta sonra Diyarbakır'da, kentimizde de bu şampiyonluğu kutlayacağız. Diyarbakır'da, Türkiye'de Amedspor'un sevincine ortak olan bütün hemşehrilerime Kastamonu'dan selam ve sevgilerimi sunuyorum."

Editör: Özgür Ayaydın