Lider Galatasaray'ın Amedspor maçı öncesi 49,  12. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Amedspor'un ise 19 puanı bulunuyor. Amedspor, Beylerbeyi maçında aldığı 1 puanın ardından yarınki maçtan 3 puan alıp moral bulmak istiyor.

Diyarbakır temsilcisi  yarın saat 12.00'de Kayapınar ilçesindeki Şeyhmus Özer Tesisilerinde ağırlayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. 

MERVE KART CEZALI

Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı

Teknik direktörü Erhan Eren nezaretindeki çalışmaya 10’u yabancı 9’u yerli 19 futbolcu katılırken, kırmızı kart dolayısıyla 2 maç ceza alan Merve yarınki Galatasaray maçında forma giyemeyecek.

Teknik direktörü Erhan Eren, kart cezası sona eren Güzide’nin yarınki maçta oynayacağını belirterek, ''Eksiğimiz çok ancak bunu bahane olarak görmüyoruz. Galatasaray lider ve ligin en iyi oyuncularına sahip takımlarından biri. Galatasaray'ı yenmek için taraftar desteği büyük önem taşıyor. Biz eksiklerimiz olsa da Amedspor takımıyız. En büyük gücümüz seyircimiz. Taraftar desteğiyle yarın ki maça galibiyet için çıkıyoruz. Amedspor taraftarını maça bekliyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Amed Kadın

Editör: Özgür Ayaydın