Ferit Aslan

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Şampiyonluk yolunda hedefine dün aldığı maç ile bir adam daha yaklaşan Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, yakaladıkları 3 puan avantajını iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta bir çok alanda rekorlar kırarak şampiyonluğa emin adımlarla yürüyen Amedspor’da keyifler yerinde.

Takım, bugün yapacağı 1 günlük izinden sonra deplasmanda rakibi Kastamonuspor ile yapacağı zorlu maçın hazarlıklarına başlayacak. 

Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, CEGA Medya'ya yaptığı açıklamada, öncelikle  dünkü maçta takımına muhteşem destek sunan Amedspor taraftarlarına teşekkür ederek, kalan 4 final maçınının tek tek almayı hedeflediklerini söyledi. 

GERİ DÖNÜŞ YOK

İnegölspor maçından 5 gol ile 3 puanı almaları ve rakiplerinin bu hafta berabere kalmasını da değerlendiren Bakkal, “Aramızda oluşan 3 puanlık farkı iye değerlendirmek istiyoruz. Kalan maçların final olacağını söylemiştim ve bir final maçını daha aldık. Bu camiaya şampiyonluğa getirmek için yönetim, ben ve futbolcularım üzerimize düşün her şeyi yapıyoruz, yapacağız. Artık geri dönüş yok” dedi.

Editör: Özgür Ayaydın