''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır'' ''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır''


Ferit Aslan

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yolunda lider olarak devam eden Amedspor, deplasmanda Çarşamba günü oynayacağı Fethisepor maçı için bu akşam Antalya’ya uçuyor. Takımın durumunu CEGA Medya’ya değerlendiren teknik direktör Mesut Bakkal, önemli açıklamalar yaptı. 
Amedspor’un tecrübeli hocası Bakkal, kampta olduklarını ve bu akşam Antalya’ya gideceklerini belirterek, “Takımda sadece yedek kalecimiz Kaan Doğan sakat, onu götürmüyoruz, Veysel ve Aykut’u götüreceğiz. Bununun dışında bir sakat ve cezalı durumu söz konusu değildir” dedi.
Amedspor hocası Bakkal, sakatlığı nedeniyle 4 haftadır takımdan ayrı olan Dijlan Aydın’ı kadroya aldığını belirterek, maçın durumuna göre oynatabileceğini söyledi. 

Morallerinin iyi olduğunu ve her maçı final olarak gördükleri için bir final maçına çıkacaklarını söyleyen tecrübeli hoca Mesut Bakkal, “Kazanmaya gidiyoruz, inşallah kazanarak yolumuza devam edeceğiz. İyi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Takımın moral ve formu yerinde. İnşallah kazanır döneriz” diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın