Amedspor geçen pazar günü sahasında oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı Fethiyespor maçını unutarak, haftasonu karşılaşacağı İnegölspor maçı hazırlıklarına yoğunlaştı.

Teknik direktör Serdar Bozkurt nezaretinde çalışmalarını sürdüren takımda oyuncuların antremanlarda gösterdiği hırs ve  performans yönetim ve teknik heyeti mutlu ediyor.

Takımda sakat oyuncu bulunmazken 4 sarı kart sınırını dolduran Abdulllah Dijlan Aydın bu maçta görev alamayacak. Geçen haftaki Fethiyespor maçında da  kart cezalı Oktay'dan yoksun çıkan Amedspor'da Serkan Odabaşıoğlu'nun ise 3 sarı kartı bulunuyor.

AMEDSPOR 10'UNCU GALİBİYETİNİ ALMAK İSTİYOR

Ligde oynadığı 13 maçın 9'unu kazanan, sadece Sarıyer, Arnavutköy Belediyespor, Erzincanspor ve Fethiyespor ile berabere kalan Amedspor,  aldığı 9 galibiyet ve 4 beraberlik ile 31 puan topladı.

Maçlarda attığı 21 gole karşılık, kalesinde sadece 7 gol gören Amedspor, İnegölspor maçından galibiyetle ayrılıp puanını 34'e çıkarmayı hedefliyor.

İNEGÖLSPOR'DA 3 PUAN PEŞİNDE 

İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş açıklamasında geçen hafta deplasmanda Derincespor'a mağlup oldukalarını belirterek, Amedspor'u yenip puan kaybını telafi etmek istediklerini söyledi.

İnegölspor ligde aldığı 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyet dolayısıyla topladığı 17 puanla 10. sırada yer alıyor.

Editör: Özgür Ayaydın