TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yarın İnegöl’de oynanacak olan İnegölspor-Amedspor maçı öncesi bugün ilçe emniyet müdürlüğünde maç ile ilgili bir toplantı düzenlendi. 

Grubunun na mağlup lideri olan Amedspor, maç için İnegöl’e varırken, Bursa’nın İnegöl ilçesinde ise yarın oynanacak maç için önemli bir toplantı yapıldı. 

Vanspor FK sahadan çekildi Vanspor FK sahadan çekildi

TARAFTAR GRUPLARI VE AMİGO DA KATILDI

d8df104a-ba43-4858-afeb-f45dd6fb4a0f

İnegöl ilçe emniyet müdürlüğünde yapılan toplantı ile ilgili İnegölspor sosyal medya hesabında, “Yarın sahamızda oynayacağımız kritik maç öncesinde yönetim kurulu üyelerimiz ve çok değerli taraftar gruplarımız ve amigomuz Tevfik Taşkın ile birlikte önemli bir toplantı gerçekleştirdik. Bizler taraftarlarımız ile güçlü bir aileyiz. Her şey İnegölspor için” bilgisi paylaşıldı. .

“AMEDSPOR ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYI”

İnegölspor Teknik Direktörü Bahaddin Güneş maç öncesi kulübün sosyal medya hesabına açıklamalarda bulundu. Güneş, önlerinde Amedspor maçı olduğunu rakiplerinin bu haftaya kadar na mağlup bir şekilde geldiğini belirterek, şunları söyledi:

492136

“Şampiyonluğun en büyük adayı ve grubun lideri. Bizimde yukarıları zorlamamız için galibiyet almamız gerekiyor. Biz şu an tam ortadayız. Ama bizim hedefimiz yukarıları düşünmek. Rakibin kalitesini de düşünerek ona göre bir oyup planı sergileyeceğiz. Futbolun doğrusunu yaptığımız sürece puan alabiliyorsunuz. Biz elimizden geleni yapacağımızı düşünüyoruz. Doru oyunu oynadığımızda 3 puanı alacağımızı düşünüyorum.” 

Editör: Ferit Aslan