TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta yer alan Amedspor, oynadığı son 5 maçta aldığı 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bu beklenilmeyen sonuçlar dolayısıyla liderlikten ikinci sıraya düşen takımda hafta içerisinde sportif direktör Murat Yiğiter istifa ederken, yönetim kurulu aynı zamanda takım kaptanı olan Gökhan Aslan'ı süresiz kadro dışı bırakıp, genel kaptanlığa Ahmet Üzmez'i getirdi.

Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı Diyarbakır'daki ihalelerin incelenmesi kararlaştırıldı

RAKİP LİGDE 7. SIRADA

Son maçında Iğdır deplasmanında gruptaki şampiyonluk rakibi karşısında öne geçmesine rağmen karambolde yediği bir gol ile 1-1 berabere kalan Amedspor, çarşamba günu Diyarbakır Stadyumunda Somaspor'u ağırlayacak.

16 maçta 9 galibiyet, 1 mağlubiyet ve 6 beraberlik sonucunda 33 puana ulaşan Amedspor, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 26 puanla ligde 7. sıradaki Somaspor'u yenmeyi hedefliyor.

Amedspor, deplasmanda Uşakspor'u ardından sahasında Derincespor'u yenen Somaspor'un yenip üzerindeki karabulutları dağıtmak istiyor. Bu maçta alınacak galibiyetle hem kötü gidişe son verip rahatlayacak, hem de ardından deplasmanda oynayacakları Menemenspor karşılaşmasına moralli çıkacak.

Somaspor maçı hazırlıklarını sürdüren takımda çalışmalar 3 puan üzerine yapılırken, futbolcuların oldukça hırslı olduğu görüldü. Teknik direktör Serdar Bozkurt, antremanlarda forvet oyuncularına gol pozisyonlarında yapmaları gerekenler konusunda sık sık uyarılarda bulundu.

MAÇ BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI

Öte yandan,  20 Aralık Salı günü saat 14.00'te oynanacak maçın biletleri bugünden itibaren satışa sunuldu. Batı tribünü 100 TL, Doğu tribün ise 50 TL'den satışa sunulan biletler, Amedsporstore mağazaları ile Hacıbaba Pastanelerinden satın alınabilecek.

Editör: Özgür Ayaydın