TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Amedspor’a deplasmanlarda yapılan fiziki ve psikolojik baskı ve saldırılar önceki günkü Denizli deplasmanından da bir kez daha yaşanmıştı.

Maçta Amedsporlu futbolculara  Denizspor ile oynadığı maçta saha içinde pet şİşenin  yanı sıra meşale ve maytaplar atılmış, futbolcular  atılan yabancı cisimler nedeniyle zaman zaman taç atışı kullanmakta zorlanırken, 90 dakika boyunca devam eden bu olaylar nedeniyle hakem sadece bir kez anons yaptırmıştı.

PFDK'YA SEVK EDİLDİ

TFF'nin bugünkü Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk kararlarında Denizlispor-Amedspor maçında yaşananlar dolayısıyla ev sahibi Denizlispor da sevk edilenler arasında yer aldı.

TFF Hukuk Müşavirliği’nce 16.01.2024 tarihinde Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na yapılan sevk raporunda sö konusu maçla ilgili şu karar yer aldı:

''DENİZLİSPOR Kulübü’nün 14.01.2024 tarihinde oynanan DENİZLİSPOR-AMED SPORTİF FAALİYETLER TFF 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca ve “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.''

Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak Amedspor, şampiyonluk kutlamasını hafta sonu yapacak

Tüm Amedspor Haberleri için tıklayınız.

Haber Merkezi

Editör: Özgür Ayaydın