Özgür Ayaydın

Ligin devre arasında 5 futbulcusu ile yollarını ayıran Diyarbakır temsilcisi Amedspor’da kadro sıkıntısı yaşanırken, sakatlık ve kart cezaılılarla durum daha da zora girdi.

Galatasaray maçında ilk 11'de yer alan 2 yabancı oyuncusu kırmızı kart gören Amedspor,  milli maç dolayısıyla verilen aranın ardından deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligde 19 puanla 12. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren takımın 3. kalecisi yok.

Teknik direktör Erhan Eren'in Galatasaray’a 2-1 mağlup olmasının ardından hafta sonu milli maç dolayısıyla futbolcularına 4 gün izin verdi.

Yarın tesislerinde toplanacak takım, 3 Mart 2024 günü İstanbul’da karşılaşacağı Beşiktaş maçına hazırlıklarına başlayacak.

Beşiktaş-2

Hakemlere tepkili

Teknik direktör Eren özellikle kart konusunda hakemlerin Amedspor’a yanlı davranış sergilediğini belirterek, ‘’Galatsaray maçında haksız kırmızı kart gösteren hakem bu duruma itiraz eden diğer oyuncuma da kırmızı kart gösterdi. Rakip takımlara karşı bu kadar kolay kırmızı kart çıkmıyor.’’ dedi.

Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

Lıpsey’in işlemleri sürüyor

Amerika’dan Alexxıs Sıerra Lıpsey’ı Diyarbakır’a getirdiklerini aktaran Eren, ‘’Kadromuz çok dar kırmızı kartlar işimizi çok daha zora soktu. Alexxıs Sıerra Lıpsey’in işlemleri henüz tamamlanamadı. Buna rağmen elimizden gelen çabayı gösreip maçlarda iyi oyun sergiliyoruz. Beşiktaş maçında da puan hedefliyoruz.’’ dedi.

Editör: Özgür Ayaydın