Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı

Ferit Aslan

TFF 2. Lig kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor’da, Sportif Direktörün istifa etmesinden sonra bugünde Kulüp başkanı Aziz Elaldı, takım kaptanının süresiz kadro dışı bırakıldığını söyledi.

-121Amedspor Şeyhmus Özer Tesislerinde basın toplantısı düzenleyen Amedspor Kulüp başkanı Aziz Elaldı, öncelikle dün MKE Ankaragücü maçında hakem Halil Umut Meler’e düzenlenen saldırıyı kınadı. Elaldı, daha önce aynı stadyumda aynı kulübün yöneticileri tarafından bir yönetici arkadaşlarının öldüresiye dövüldüğünü ve Amedspor’un başına başka maçlarda getirilen olayların cezasız kalması nedeniyle dün bu olayın yaşandığını dile getirdi.

Deplasmanda oynadıkları Iğdırspor maçı için Iğdırspor Başkanı Cantürk Alagöz’e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür eden başkan Elaldı, Iğdırspor’u da Diyarbakır’da aynı şekilde ağırlayacaklarını söyledi.

-122

“AMEDSPOR’UN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK”

Başkan Elaldı, Iğdır’dan dönerken duygulu anlar yaşadıklarını,  Amedspor’un büyüklüğünü ve camiasının ne kadar değerli olduğu bir kez daha gördüklerini belirterek, “Doğubayazıt, Patnos, Kars’ta yollarda sevgisini göster halk için olsa bile bu takımı hak ettiği noktaya getireceğiz” dedi.

"ŞAMPİYONLUK YARIŞININ GÖBEĞİNDEYİZ"

-123

Haftalardır takımda bir performans düşüklüğü yaşandığını, bu düşüklüğün Kastamonu maçında dip yaptığını da söyleyen Elaldı, “Bolu kampında yönetim olarak oraya giderek futbolculara destek ve sinerji verdik. Bunun karşılığını Iğdır maçında gördük. Biz Iğdır maçından 1 puan almasaydık lider ile aramızdaki puan farkı açılacaktı. Şampiyonluk için başa baş mücadelemiz sürüyor. Her inişin bir çıkışı var. Iğdır maçı ile çıkışı geçtik.  Tabloya bakıyoruz, şampiyonluk yarışının göbeğindeyiz. Göbeğinde olmaya devam ediyoruz. Son iki haftalık maçımızı aldıktan sonra muhtemeldir ki lider ile aramızdaki farkı kapatabiliriz” dedi. 

“AMEDSPOR HAN VE HANCIDIR, BİZ İSE YOLCUYUZ”

Amedspor’un gerçekten büyük camia olduğunu ve görev alanın grubu ve onur verici olduğunu söyleyen başkan Aziz Elaldı, “Amedspor handır, hancıdır. Bu kulübe hizmet etmek için bizim şereftir. Bizler yolcuyuz. Amedspor üzerinde kimsenin popülizm yapmasına izin vermeyiz.  Murat Yiğiter’in istifa tercihine saygı duyuyoruz. Kendi tercihidir” dedi.

-124

“AMEDSPOR’DA OHAL İLAN ETTİK, KAPTAN SÜRESİZ KADRO DIŞI”

Futbolcular ile görüştüklerini ve sorunlarını dinlediklerini de söyleyen Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, OHAL ilan ettiklerini ve bu nedenle disiplinsiz davranışları nedeniyle takım kaptanı Gökhan Alsan’ı süresiz kadro dışı bıraktıklarını söyledi. Başkan Elaldı, Sportif Direktör Murat Yiğiter’in istifası ile ilgili bir soru üzerine, istifanın sportif direktörlük ile teknik heyet işlerinin birbirine karışmasından kaynaklandığını söyledi.

Başkan Elaldı, CEGA Medyanın transfer ile ilgili sorusu üzerine ise, eksikliklerini tespit ettiklerini ve sağ ve sol açık ile gol yollarındaki sıkıntıyı giderecek bir 10 numara transfer edebileceklerini de söyledi.

Editör: Ferit Aslan