Lider Amedspor'da, bir tarafta Fethiyespor maçında alınan galibiyetin sevinci yaşanırken, diğer taraftan da orta sahanın dinamosu olarak nitelendirilen Dijlan Aydın'ın sakatlanmasının üzüntüsü yaşanıyor.

Amedspor'da sakatlığı dolayısıyla 4 hafta forma giymeyen başarılı orta saha oyuncusu Dijlan çarşamba günkü Fethiyespor maçında yeniden sakatlanmıştı.

Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti

Dijlan4

8 SANTİM YIRTIK OLUŞMUŞTU

5 hafta önce Isparta deplasmanında sakatlanan ve oyuncu değişikliği hakkı bittiği için sahada kalmak zorunda kalan Dijlan Aydın’ın Diyarbakır’da çekilen MR'ın yapılan tetkiklerinde sol arka adalesinde yaklaşık 8 santim yırtık, 15 santim de kanama tespit edilmişti.

Yapılan kök hücre tedavisi sonucu iyileşen Dijlan geçen hafta takımla çalışmalara başladı ve 3 gün önceki gün Fethiyespor maçının ikinci yarısında oyuna dahil oldu.

40 DAKİKA OYNADI

 Yaklaşık 40 dakika oyunda kalan Dijlan maçın bitmesine 1 dakika kala yaptığı vuruşunda tendonunda yırtık meydana geldi. 

Bu sakatlığın ardından sezonu kapattığı öğrenilen Dijlan'ın tedavisine başlandı.

Büyük bir şansızlık sonucu sakatlanan ve ligin son peryodundaki maçlarda yer alamayacak olan Dıjlan’ın bu durumu Amedspor camiasını üzdü.

Editör: Ferit Aslan