Ferit Aslan

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, sezonunu ikinci yarısında takımdan kaç oyuncunun ayrılacağını ve kaç oyuncu transfer edeceklerini ilk kez açıkladı. 

Diyarbakır’da Youtube’den yayın yapan Karkas Medyanın yayınına telefon ile bağlanan Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, ilk yarının son 7 maçında takımın iyi gitmediği bu nedenle müdahale etmek durumunda kaldıklarını söyledi. 

P H O T O 2023 12 30 14 29 11Son iki maçta yönetim olarak duruma müdahale edip kaos ortamı oluşmasını engellediklerini söyleyen Başkan Elaldı, şu anda durumlarının çok iyi olmadığı gibi kötü de olmadığını sözlerine ekledi. Elaldı, “Kastamonu maçını alsaydık bugün aradaki puan farkı 1 olacaktı. 6 puanlık maçı kaybettik” dedi. 

Başkan Elaldı, beyaz grupta olmaları halinde bugün 7 puan fark ile lider olabileceklerini de ifade ederek, “Bizim grup çok zor bir grup ve iyi paralar harcayan bazı kulüpler var. Biz zoru da başarmak istiyoruz” dedi. 

Amedspor Teknik Direktörü“MESUT HOCAYI AMEDSPOR CAMİASI İKNA ETTİ”

Mesut Bakkal’ın çok tecrübeli bir hoca olduğunu, kendilerinin onu, onun da kendilerini zor ikna ettiğini ifade eden Başkan Elaldı, “Onun bizi ikna etmesi, bizim onu ikna etmemiz zor oldu. Amedspor camiasının büyüklüğü Mesut hocayı buraya getirdi. Bazen paranın yetmediği noktalar oluyor ama bazen camialar bunu gerçekleştiriyor” dedi.  

Diyarbakır’da adliye dolandırıcılığından 9 tutuklama Diyarbakır’da adliye dolandırıcılığından 9 tutuklama

“3-4 OYUNCU ALACAĞIZ, 2 OYUNCU GİDEBİLİR”

Transfer çalışmalarında hoca ile ortaklaşa çalışma yürüttüklerini söyleyen Amedspor Külup Başkanı Aziz Elaldı, “Mesut hoca, takımı çok iyi okumuş sanki bizim ile ligin basından beri bütün bilgilere sahip. Önemli noktalara 10 numaraya, sağ ve sol açık olmak üzere 3-4 nokta transferi yapacağız. Takımdan kimseyi göndermeyeceğiz. Ama kendisi gitmek isteyen en fazla 2 futbolcu olur” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan