Ferit Aslan

Kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı 5 golle alan Amedsporlu futbolcular, maç sonrası duygularını paylaştı.

Cega Medya'ya açıklamalarda bulunan kaptan Onur Karakabak, stoper Uğur Adem Gezer, kaleci Kaan Doğan ve sağbek Batuhan Tur, galibiyet sevincini aileleriyle paylaştı.

Amedsporlu futbolcuların, maç sonrası açıklamaları şöyle:

Kaptan Onur Karakabak: "Çok mutluyuz. Çalıştık. Zaten 3 puan için çıkmıştık maça.Liderliğimiz koruduğumuz için çok mutluyum. Seyirciye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Bugün müğkemmel bir seyirci vardı. Bizi çok coşturuyorlar. Hep arkamızdalar. Allah razı olsun devam etsinler böyle. Biz de inşallah böyle onları mutlu edeceğiz."

Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü

Stoper Uğur Adem Gezer: "Hepsine çok teşekkür ederiz. Bizi desteklemeye devam etsinler. Böyle devam edeceğiz inşallah.Kim kendini iyi hissediyorsa penaltıyı o kullanıyor. O an ben kendimi iyi hisettim ben kullandım. Çok şükür gole çevirdim." 

Kaleci Kaan Doğan: "Evet ilk kez oynadım bu sezon. Ama ben oynadım, Aykut abi oynadı, Veysel abi oynadı. Çok önemi yok aslında. Çünkü bir hedefle başladık, bir sözle başladık, Taraftara sözümüz var kupayı getireceğiz. Dediğim gibi ben oynadım, yada başkası oynadı bir önemi yok. Kim oyunuyorsa zaten üst düzey oynuyor. Herkes elinden gelen mücadeleyi veriyor. Dediğim gibi bugün çok güzel bir skor aldık.Çok güzel bir galibiyet aldık. Benim de ilk maçım oldu. Takıma bu sene şampiyonluk yolunda bir katkı sağladığım için çok mutluyum."

Sağbek Batuhan Tur: "Maça hızlı başladık, hemen golü de bulduk. Bir gol yememize rağmen ikinci yarı baskımızı arttırdık tekrar. Peş peşe gollerle rahat bir maç geçti bizim için. İnşallah liderliğimizi devam ettirerek, seriye devam etmek istiyoruz. Gerçekten muazzam bir taraftarımız var. Bizi desteklemeye devam etsinler. Hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. İnşallah kupayı buraya getirir hep beraber seviniriz."

Editör: Ferit Aslan