TFF. 2.Lig Kırmızı Grup’ta Amedspor, Diyarbakır Stadyumunda karşılaştığı yeni transfer takviye yapmış rakibi Uşakspor 8-0 yendi. Lider Iğdır'ın deplasmanda Kastamonuspor ile berabere kalmasıyla Amedspor bu hafta 7 puan kazanmış oldu.

Maçın ardından maçta 2 gol atma başarısı gösteren Yakal Taylan, ''Çok mutluyum hepimiz için çok iyi oldu. İnşallah şampiyonluğa  adım adım ilerleyeceğiz.'' şeklinde konuştu.

Kaptan Onur maçın ardından,  Uşakspor maçında Amedspor taraftarın verdiği desteğe vurgu yaparak, ''Maç çok güzel geçti. Taraftarımız maç oyunca çok  iyi destek oldu. Rakiplerin beraberliği ise  bizim için moral oldu. Takım arkadaşlarımız, hocamız hepimiz çok mutlu olduk.'' dedi.

Whatsapp Image 2024 02 11 At 17.28.24

Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü

Adem Gezer ise, Uşakspor maçına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, ''Elimizden geleni yaptık, maç sonucunda fark oldu. Çok sevindik.'' ifadesini kullandı.

Berk İsmail Ünsal, sakatlığının durumunun yarın hastanede yapacakları kontrollerin ardından netleşeceğini söyledi.

Whatsapp Image 2024 02 11 At 17.27.03

Yerine oyuna dahil olan Yakal'ın 2 gol attığını vurgulayan Berk ismail, ''Yakal çok yetenekli ve genç.  İnşallah daha iyi yerlere gelecek.''  diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın