Ferit Aslan

Amedspor’un rakibi Kastamonuspor, Amedspor’un eski hocası Serdar Bozkurt ile 6 saat süren bir görüşmede anlaştı, ancak bugün akşama kadar süre isteyince Bozkurt, vazgeçti. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Amedspor ve Iğdırspor ile şampiyonluk mücadelesi veren Kastamonuspor, kötü gidişatın faturasını teknik direktörü Levent Eriş’e çıkararak Eriş ile yollarını ayırdı. Eriş’ten sonra takımın başına gelmesi muhtemel en güçlü aday olan Amedspor’un eski hocası Serdar Bozkurt ile yapılan ve Bozkurt’un sonunda rest çekmesine neden olan görüşmenin detaylarına CEGA Medya ulaştı. 

Amedspor, hem içeride, hem dışarıda şampiyon Amedspor, hem içeride, hem dışarıda şampiyon

Serdar3ANLAŞMA FOTOĞRAFLI ÇEKİLDİ, ARAÇ İSTENDİ

CEGA Medya’nın ulaştığı bilgilere göre, Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Ankara’da oturan Amedspor eski hocası Serdar Bozkurt’u görüşmek için dün İstanbul’a çağırdı. İstanbul’a giden Bozkurt ve Aygün yaklaşık 6 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantıda anlaşan ikili fotoğraf çektirdi ve kulüp başkanı Aygün, Kastamonu’daki kulüp müdürünü arayarak, Bozkurt’u aldırmaları için Ankara’ya araç göndermelerini istedi. 

Kastamonuspor Başkanı Aygün ile anlaşan Serdar Bozkurt, Ankara’ya gelerek birlikte çalıştığı ekibini Ankara’ya çağırdı. Ancak, sabah saatlerinde Serdar Bozkurt’u arayan Aygün, bazı sıkıntılar çıktığını, kendilerine akşama kadar süre vermesini istedi. Burada ters bir durumunu olğunu fark eden Bozkurt, süre verilmesi talebini reddetti ve böylelikle transfer yattı. 

65D457E96Efa8142

BOZKURT İLE ANLAŞIRKEN, GÜL İLE DE GÖRÜŞMÜŞLÜR

Kastamonuspor’un Serdar Bozkurt ile birlikte Kocaelispor’un şampiyon yapan Fırat Gül ile de görüştüğü ve onunla da fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Sonradan öğrendiği bu gelişmeden rahatsız olan Bozkurt, takıma süre vermezken, Kastamonuspor Fırat Gül ile anlaştığını kamuoyuna duyurdu. 

Editör: Ferit Aslan