TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta zirve yarışında yer alan Amedspor,  geçen haftayı ''Bay'' takım olarak geçirdiği için maç oynamadı.  28. Haftada evinde Karaman'ı ağırlayacak olan Diyarbakır temsilcisi, maçtan 3 puanla ayrılarak zirve yarışını sürdürmekistiyor.

 5 MAÇIN 4'ÜNÜ KAZANDILAR

Maç öncesi 2. sıradaki Amedspor'un 53, 8. sıradaki Karaman'ın 38 puanı bulunuyor. Her iki takımda oynadıkları son 5 maçlardan 4'er galibiyet ve birer beraberlik aldı.

Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Projesi Mezopotamya Bulvarı Yeşil Kuşak Projesi

Teknik direktör Mesut Bakkal, 2 Mart Cumartesi günü oynanacak Karaman maçını taraftarın desteğiyle kazanacaklarını söyledi.

Bakkal, Amedspor'da cezalı veya sakat oyuncu bulunmadığını aktararak, taraftarı mça davet etti.

RAKİPLER EGE DEPLASMANINDA

Öte yandan, Amedspor'un zirve yarışındaki rakiplerinden lider Iğdır, Menemen Belediyespor ile 3. Kastamun ise Denizlispor ile karşılaşacak.

33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadyumundaki maçta desibel ölçümü yapılacağı bu nedenle tüm koltukların dolması için Amedspor'lu futbolcular Dijlan, Çekdar, Taner, Veysel, Veli ve kaptan Onur, esnaf ziyaretinde bulunup maça davet etti.  Dün itibaren satılan biet sayısınn 11 bin 348 olduğu açıklanmıştı.

DESİBEL ÖLÇÜMÜ YAPILACAK

Amedspor Kulübünden yapılan açıklamada, Karaman maçında desibel ölçümü yapılacağı işaret edilerek, şunlara yer veridi:

''Büyük Amedspor taraftarı 2 Mart’ta ligin 25’inci haftasında Karaman FK ile evimizde karşılaşacağız. 33 bin kişilik Büyük Amedspor Orkestrası ile gelin hep birlikte bu müsabakada desibel rekoru kıralım. Süper Lig, TFF 1. Lig ve TFF 2. Lig 'deki desibel rekorlarını geçmek amacıyla mücadelenin 21, 44 ve 75’inci dakikalarında desibel rekor ölçümü yapılacaktır. ''

Editör: Özgür Ayaydın