Özgür Ayaydın

Maç sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Bakkal, bir maç daha kazanmaları halinde şampiyonluğu garantileyeceklerini söyledi. 

Bakkal, şöyle devam etti:

Çermikli karateciler Batman’ı salladı Çermikli karateciler Batman’ı salladı

"Anlatılacak gibi değil. Bir defa şunu söyleyeyim. Geldiğim günden beri özellikle siz basın mensupları, taraftar, camianın tümü...Yani küçükten büyüğe, kadından çocuğa, yaşlıdan gence herkesin gönlü bizle beraberdi. Ben bunu hisediyorum. Ve ilk geldiğim günden beri de 12.Haftada söyledim bu takım şampiyon olacak diye. Cenabı Allah bugünleri bize gösterdi çok şükür. Herkese hayırlı olsun. Çünkü camia olarak...Hem kent olarak hem de camia olarak, hem de insan olarak bunu hak eden bir şehrimiz ve taraftarımız var.Tabi üç hafta kala bunu...Bir maç aldığımızda garantiliyoruz. Tabi ki önemli. Duygular kabarık, herkes mutlu. Bu mutluluğu da Diyarbakır halkının, Amed taraftarının hakettiğini düşünüyorum. Herkese hayırlı olsun."

Bakkal, konuşmasının sonunda galibiyet sonrası ortaya çıkan sevinç tablosunu değerlendirirken, gülerek "Yaksınlar Diyarbakır'ı! ne diyim." espirisinde bulundu. 

Bakkal, gazetecilerin Diyarbakır'da takımı karşılamak için havaalanında hazırlık yaptığını sorması üzerine, "Zaten orayı düşünemiyorum. Kaçta gideceğimizi hesap ediyoruz eve ama hakları...Eğlenmek te hakları. Bir gün de onlar için her türlü fedakarlığı yaparız. Bakarız. Kaçta dönersek artık."yanıtını verdi

Editör: Özgür Ayaydın