Ferit Aslan

Amedspor’da, son haftalarda kadroda kendine şans bulan “Kara Çocuk” lakaplı Yılmaz Ceylan, bu hafta eski takımana karşı şampiyonluk maçına çıkacak. 

Amedspor’dan Soma’ya teşekkür mesajı Amedspor’dan Soma’ya teşekkür mesajı

Somasporun Asist Krali

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta evinde şampiyonluk turunu Iğdırspor’a yenilerek erteleyen Amedspor’da gözler deplasmandaki Somaspor maçına çevrildi. Somaspor maçını şampiyon turunu atacağı maç olarak gören Amedspor’un, maçın İzmir ve Akhisar stadyumuna alınması için yaptığı girişimlerden şimdilik sonuç alamadı. 

Yilmaz Ceylan Kimdir Amedspor 5.JpgKARA ÇOCUK ESKİ TAKIMA KARŞI OYNAYACAK

Amedspor’da son hatalarda Dijlan Aydın’ın sakatlanıp sezonu kapatmasından sonra ilk 11’de şans bulan Yılmaz Ceylan için Somaspor maçının ayrı bir önemi var. Amedspor’un, “Kara Çocuk” lakaplı futbolcusu Yılmaz Ceylan, 2021-2022 sezonunda Somaspor’da top oynadı. 

2020-2021 Sezonunda devre arasında Bölgesel Amatör Lig ekibi Yunus Emre Belediyespor’dan Somaspor’a transfer edilen kanat oyuncusu Yılmaz Ceylan, yaptığı asistlerin yanı sıra yeteneği ve topa hakimiyeti ile göz doldurmuştu. Ceylan, daha sonra Karşıyakaspor’a transfer olmuş, geçen sezonda Amedspor’a gelmişti. 

Editör: Ferit Aslan