Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 9. Grup'ta mücadele eden Bağlar Belediyespor, deplasmanda lider Mazıdağı Fosfatspor'a 2-1 mağlup oldu.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi'nde 6.hafta maçları tamamlanırken, üst sıraları hedefleyen Bağlar Belediyespor, Mardin deplasmanından puansız döndü.
Mardin 21 Kasım Stadyumu'nda oynanan maçta lider Mazıdağı Fosfatspor, 12. dakikada Yunus Emre Mest'in golüyle ilk devreyi 1-0 üstün tamamladı.

Bağlar Belediyespor ikinci yarıda beraberlik için rakip kalede etkili olmaya çalışırken, 64. dakikada kalesinde ikinci golü gördü. Mazıdağı Fosfatspor, Ömürcan Karaca ile skoru 2-0 yaptı.

Bağlar Belediyespor, 90.dakikada Kadir Can Altun'un golüyle umutlandı. Ancak bu gol puan almasına yetmedi. 5 maç sonra yenilgi ile tanışan Bağlar Belediyespor, 10 puanda kalırken, Mazıdağı Fosfatspor ise puanını 18'e çıkardı.

Bağlar Belediyespor, 7.hafta maçında gelecek hafta Şifa Yeşil Vartospor'la karşılaşacak.

DİYARBAKIR'IN DİĞER EKİPLERİ DE KAYBETTİ

BAL 9. Grup'ta oynanan diğer maçlarda da Diyarbakır temsilcileri puan alamadı.
O-0 devam ederken penaltı kaçıran Yenişehir Belediyespor, son dakikada yediği golle kendi sahasında Van Gölü Sportif'e 1-0 mağlup olarak 7 puanda kaldı.

Çınar Belediyespor, 1-0 önde olduğu maçta kendi sahasında Bitlis Özgüzelderespor'a 2-1 yenilerek 3 puanda kaldı.

Diyarbakır Adaletspor ise deplasmanda 1-0 öne geçtiği mücadelede Siirt Kayabağlar Gençlikspor'a 2-1 yenildi ve 4 olan puanını artırmadı.

GELECEK HAFTA MAÇLARI

Gelecek hafta maçlarında Adaletspor kendi sahasında Mazıdağı Fosfatspor'la, Yenişehir Belediyespor deplasmanda Şırnak Petrolspor'la ve Çınar Belediyespor'u da yine deplasmanda Van Gölü Sportif'e karşı karşıya gelecek. 

Editör: EYYUP KAÇAR