Ferit Aslan

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, hafta sonu oynayacakları şampiyonluk maçına taraftarları şampiyonluk halayı çekmeye davet etti. 

Birinci lige çıkmak için şampiyonluk kapısını Kastamonu’da aralayan Amedspor, hafta sonu evinde yapacağı Iğdırspor maçında şampiyonluk kutlaması ve halayı için hazırlıklara başladı. 

Amedspor Kastamonu Oda YeniAmedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Iğdırspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, Amedspor taraftarlarını şampiyonluk maçında şampiyonluk halayı çekmeye davet etti. 

Amedspor’un 2 yıldızı o süper listeye girdi Amedspor’un 2 yıldızı o süper listeye girdi

Tecrübeli teknik adam Bakkal, Diyarbakır stadyumunda Pazar günü Amedspor’un düğünü olduğunu hatırlatarak, “Taraftarlarımızdan şampiyonluğu garantileyeceğimiz bu maçta bizi yalnız bırakmamalarını istiyoruz. Amedspor’a desteğini esirgemeyen bu büyük camiaya o günde bizimle şampiyonluk halayı çekmeye davet ediyorum” dedi. 

P H O T O 2024 04 16 17 16 08“AMEDSPOR’A DESTEK İÇİN AMED STORE’DEN FORMA ALIN”

Amedspor hocası Mesut Bakkal, taraftarlara Amedspor kulübüne sahip çıkmaları çağrısında da bulunarak, “Kulübümüze destek olmak isteyenler yönetimimizin de dediği gibi gidip Amed Store’den forma alsınlar, alışveriş yapsınlar. Bu çağrıyı takımın hocası olarak özellikle yapmak istiyorum” dedi.

Editör: Ferit Aslan