Batman Üniversitesinde düzenlenen topluluk günlerinde 44 farklı stant açıldı. Toplamda 3 gün sürecek olan etkinlikler, topluluk tanıtımı ve üye alımları ile devam ediyor.

Rektör Prof. Dr. İdris Demir, yaptığı konuşmada 44 farklı öğrenci topluluğunu yer aldığını belirterek, '' Bu güzel havada ciğerparelerimiz öğrencilerimiz geldiler. Birbirleriyle tanıştılar ve kaynaştılar. Üniversiteli olmanın Batman Üniversitesinin birer parçası olmanın onurunu yaşadılar. Biz buna ortam sağladığımız için ayrı bir mutluluk duyuyoruz.'' dedi.

Bitki Akademisyen Topluluğu Başkanı Özlem Atalay ise "Bitki Akademisyen Topluluğu 3 yıldır kurulan bir topluluktur. Topluluğumuzda gelen üyelerimize bitki hakkında bilgi veriyoruz. Bu hafta ise gelen üyelerimize, çilek ve fide tohumu hediye ediyoruz. Üyelerimizi bekliyoruz" ifadelerinde bulundu.

Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ? Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ?

BATÜ Kamp ve Gezi topluluğu Başkanı Uldanay Zhalgasbaikyzy, doğa yürüyüşleri, kamplar ve kültürel geziler yaptıklarını belirterek, "Üniversite öğrencilerine ücretsiz gezi düzenliyoruz. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine geziler düzenliyoruz. Yakın zamanda tüm Türkiye’ye geziler düzenlemeyi planlıyoruz’’ diye konuştu.

Etkinliğin açılışına Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Batman Valisi Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, Sanatçı Ahmet Özhan, kurum yöneticileri, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Editör: Özgür Ayaydın