Üniversite Haberleri

üniversite haberleri ve güncel üniversite gelişmeleri, üniversite ile ilgili tüm video, üniversite fotoğrafları ve üniversite haberleri CEGA Medya - Diyarbakır Son Dakika Haberleri sitemizde


Batman

Batman’da rotasını şaşıran bal arısı, üniversite bahçesindeki ahşap kuş yuvasında oğul verdi.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır Dicle Üniversitesi göletinde Nisan ayında beri başlayan ve korkutan toplu balık ölümlerinin artığı ortaya çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'nde, modern tıbbın gerekliliklerine uygun olarak dizayn edilen Üroloji Kliniği hizmete girdi.

ASAYİŞ

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Kampüsü’nde çıkan kavgada 4 kişi yaralandı, 10 şüpheli gözaltına alındı.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde, “Konut Dışı Kentsel Gelişme Alanı” olan eski Tekel İçki Fabrikasının yeri “Üniversite Alanı” olarak değiştirildi.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır Dicle Üniversitesi sürekli işçi statüsünde çalıştırılmak üzere kadrolu hayvan bakıcısı alımı için ilan açtı.

CEGA ÖZEL

Dicle Üniversitesi Rektörlüğü, geçen hafta Resmi Gazete’de yayımlanan 40 öğretim üyesinin alımından 5'ini iptal etti.

Eğitim

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, yanıtladığı soru önergesinde 2023 yılında üniversiteyi kazanan 157 bin 576 öğrencinin kayıt yaptırmadığını açıkladı.

CEGA ÖZEL

Diyarbakır’da 1973 yılında kuruluşunun ilan edilmesiyle üniversite hasreti son bulurken, 1982'de KHK uyarınca üniversitenin ismi Dicle Üniversitesi olarak değiştirildi.

ASAYİŞ

Erzurum'da yüzme havuzunda hayatını kaybeden üniversite öğrencisinin emboli sonucu öldüğü belirlendi.

Eğitim

ODTÜ Enformatik Enstitüsü tarafından yapılan “dünyanın en iyi 3 bin üniversitesi” sıralamasında Türkiye’den 119 üniversite yer aldı. Bu üniversiteler arasında...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çermik üniversite sınavına hazırlanan gençler, süreçle ilgili merak ettiği soruların yanıtlarını uzmanından aldı.

Özel Haber