Diyarbakır’da seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet halis Bilden, diğer partilerle düşman olmadıklarını, ülkeye barışı getirmek gerektiğini söyledi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Metine Yardımlaşma, Dayanışma ve Eğitim derneğini ziyaret eden AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, dernek üyelerine hitaben kısa bir konuşma yaptı. 

Whatsapp Image 2024 03 11 At 17.04.58 (1)Diyarbakır’da, 52 gündür arazide olduğunu, aileleri, aşiretleri gezdiğini ve hepsinin yanlarında olduğunu bildiğini söyleyen Bilden, “Diyarbakır içinde elimizden ne gelirse ne yapabilirsek biz zaten bunu yapacağız” dedi. Bilden, konuşmasını şöyle sürdürdü:

Diyarbakır Kulp’ta heyelandan kapanan yollar açıldı Diyarbakır Kulp’ta heyelandan kapanan yollar açıldı

Whatsapp Image 2024 03 11 At 17.04.58“Biz diğer partilerle düşman değiliz. Rekabet içerisinde rakibiz. Biz vaatlerimizi topluma sunacağız, o gün kimi seçerlerse başımızın üstündedir. Dolayısıyla bizim barışı getirmemiz lazımdır bu ülkeye, dağıtmak kolaydır ama birleştirmek, olumlu bakmak zor işlerdir. Onun için biz zora talibiz. 26 proje açıkladık. Toplamda 50’e yakın projemiz var. 5 yıl içinde 60 bin evladımızı işe alacağız. Biz sadece bir kaldırım yapıp bu milletin parasını oraya gömmeyeceğiz. O kaldırım aynı zamanda 2 kişiye istihdam olacak.”

Editör: Ferit Aslan