Diyarbakır’a Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti il başkanı olarak atanan Raşit Ocak, “Yanlışımıza yanlış deyin, iddialar ve duyumlar üzerine bizi yıpratmayın” dedi. 

''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır'' ''Köroğlu Destanı'nın geçtiği yer Diyarbakır''

8a2520c4-3cb9-43e9-a18a-801946a9a9da

Ankara’da dün mazbatasını alan AK Parti Diyarbakır il başkanı Raşit Ocak, bugün il başkanı olarak ilk basın toplantısını düzenledi. Cumhurbaşkanının nasıl ki bu ülkenin yükünü taşıyorsa, kendisinin de teşkilatı ile birlikte Diyarbakır’ın yükünü taşımaya gayret edeceğini söyleyen il başkanı Ocak, şöyle dedi:

“Bu konuda siz değerli basın mensuplarına ciddi anlamda ihtiyacım olacaktır. Doğrularımıza doğru, yanlışlarımıza yanlış demenizi bekliyoruz. Yeter ki ‘iddia edildiğine göre’ deyip duyumlar üzerine bizi yıpratmayın, telefonum hepinizde var istediğiniz zaman bana ulaşabilir, doğru bilgiyi elde edebilirsiniz. Bizim gayemiz öncelikle az konuşup çok iş yapmak olacaktır inşallah. Bizim görevimiz her bir oy kullanımın ne anlama geldiğini milletimize açık seçik anlatmaktır”. 

“GÖNÜLLERi FETHETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

a3bb5f4a-dcf9-40f2-ac81-683a3389a2a7

AK Parti il başkanı Raşit Ocak, Cumhurbaşkanı gibi gece gündüz demeden bütün güçleriyle 17 İlçe teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kollarımız ile birlikte her vatandaşa ulaşmaya çalışacaklarını ifade ederek, “Gördüğümüz herkesi kucaklayacağız, ulaşabildiğimiz her eli sıkacağız, anlatacağız, akılları ve gönülleri fethetmeye devam edeceğiz” dedi. 

VATANDAŞLAR TELEFON İLE BİZE ULAŞACAK

İl Başkanı Ocak, atacakları ve daha sonra kamuoyuna açıklayacakları bir adımı da anlatarak, “Telefon numaralarını vatandaşlarımız vereceğiz, şikayetlerini bildirebilir, ya da talebini bize ulaştırabilir. Hakaret ve haya sınırını aşmadıkça gelen her mesaj dikkate alınacak, durumu olumlu ya da olumsuz ilgili kişiye netice bildirilecektir” diye konuştu. 

ce3a20ee-3d6a-435f-b3b6-7a0154e7283a

AK Parti Diyarbakır il başkanı Raşit Ocak, yerel seçimlerde belediye başkan adayları  ile birlikte proje odaklı hedefleri gerçekleştireceklerini söyledi.  Ocak, yerel yönetimler için ilçe belediye başkan adaylığı talebiyle şimdiye kadar 86 müracaatın olduğunu da sözlerine ekledi. 

Editör: Ferit Aslan