Diyarbakır Merkez Kayapınar ilçesinde, 31 Mart seçimlerinden sonra belediyede göreve başlayan DEM Partili eş başkanlar, meclis toplantısında 3 başkan yardımcısı seçti. 

Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı Diyarbakır’daki kazalar yüzde 70 azaldı

Diyarbakır’daki seçimden sonra mazbatalarını alıp göreve başlayan Kayapınar belediyesi eş başkanları Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, yaptıkları ilk belediye meclis toplantısından sonra 3 başkan yardımcısının seçimini gerçekleştirdi. 

K A YKayapınar Belediyesinin yapılan ilk belediye meclis toplantısında, eş başkan Cengiz Dündar, Gülistan Nazlıer ve Hakim Aydın belediye başkan yardımcısı olarak seçildi. 

Belediye başkan vekilliği yapan kayyım Arif Karaman’ın seçimden sonra sekreteri olan eski polisi yardımcısı yaptıktan sonra geçici görevlendirme ile Kaymakamlığa götürmüştü. 

Kayapınar kayyımı Arif Karaman’ın bunun yanı sıra 4 başkan yardımcısını da başkan yardımcılığından alıp müdür yaptığı ve Zabıta ile Destek Hizmetleri müdürlerini de görevden alınmaları ihtimaline karşı yanında geçici görevlendirme ile Kaymakamlığa götürdüğü ortaya çıkmıştı. 

Editör: Ferit Aslan