Sosyal medyada uzun yıllar paylaşılan ve Diyarbakır'da çekildiği mizahi bir dille anlatılan "Yarışmacımız Yaşar geliyorrr..." videosunun gerçek hikayesi ortaya çıktı. Gezgin Mesut Çakar'ın sosyal medyada paylaştığı röportaj kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Güney Amerika'ya giden gezgin Mesut Çakar, bir restaurantta yemek yerken Diyarbakır Olimpiyatlarını anlatan Baran isimli vatandaşla tanıştı ve Diyarbakır Olimpiyatları videosunun gerçek hikayesini öğrendi. 

Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

Kısa filmde 'Yaşar'ın atlayışı'nı anlatan Baran, "Çekimler kısa metrajlı bir film içindi. Amerika'nın Fox Tv'sinden geldiler. 'Bizim bir senaryomuz var'dediler.Kampanyanın ismi traktördü. 3 tane kısa metrajlı film yaptılar. Bunlardan biri de benim oynadığımdı. Videoyu da 20 yıl önce burada çektik. Yaşar tam buradan, arkamda gördüğünüz yerden atlamıştı. Fakat o bıyıklar benim değildi. Film yayınlandıktan sonra, Türkiye'de Atv'ye satıldı. Orada da yayınlandı."dedi.

Editör: HABER MERKEZİ