Ferit Aslan

Diyarbakır'da son günlerde yaşanan sis olayı yeni yılda da kendini gösterdi. 

Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor Diyarbakır'da yıkılan Yoldaş Apartmanı'nın müteahhidi yargılanıyor

Diyarbakır'ın büyüleyici sis örtüsü, yeni yıl coşkusunu gizem ve büyüyle birleştirdi. Kent, yoğun sisin sarmaladığı bir perde ardından 2024'e adım attı. Yeni yılın sisli örtüsü altında, Diyarbakır halkı, 2024'ü gizemli bir başlangıçla karşıladı.

Görüş mesafesinin yer yer 15-20 metreye kadar düştüğü bu doğa olayı, sokakları sisin gizemli dokusuna büründürdü ve bazı bölgelerde sürücüler için zorlu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Ancak, yoğun sisin verdiği doğal görsellik, Diyarbakır'ın yeni yılını farklı kıldı. Kentin sessiz sokaklarında, az sayıda vatandaş havai fişeklerle renkli ışıklarla donattığı gökyüzüne renk kattı. Sis perdesi altında yükselen renkli ışıklar, yeni yıla gizemli bir dokunuş getirdi.

Bazı bölgelerde sis nedeniyle meydana gelen maddi hasarlı kazalar, sürücülere zor anlar yaşatsa da, genel olarak kent sakinleri sisin doğal güzelliğinin tadını çıkardı.

Editör: Ferit Aslan