Yola çıktı, Diyarbakır'da 21 kat artacak Yola çıktı, Diyarbakır'da 21 kat artacak

Meral Özdemir

Diyarbakır’da, İl Yönetiminin istifa etmesi nedeniyle yeni yönetimi oluşturmak için AK Parti Diyarbakır il teşkilatına yaklaşık 300 kişi başvurdu. Yeni il yönetim kurulu için mülakatlar başladı. 

Diyarbakır AK Parti il Başkanı Mehmet Şerif Aydın’ın istifa etmesinden sonra il başkanlığına atanan Raşit Ocak, yeni yönetimi için harekete  geçti. Eski il başkanı Aydın dönemindeki 50 kişilik il yönetim kurulu üyelerinin istifa etmesi ile yeni yönetimde yer almak isteyenlerin başvuruları alındı. 

50 KİŞİLİK YÖNETİM İÇİN 300 BAŞVURU OLDU

CEGA Medyaya konuşan AK Parti Diyarbakır il Başkanı Raşit Ocak, 50 kişilik yönetim ve 25 kişilik yedek liste için şu ana kadar yaklaşık 300 kişinin başvurduğunu söyledi. Yerel seçim tarihinin yaklaşması ile bir an önce yönetimi oluştura sahaya inmek istediklerini söyleyen il başkanı Ocak, bunun için mülakatlara başladıklarını ifade etti. 

-32

MÜLAKATLAR İÇİN KOORDİNATÖRLER DİYARBAKIR’DA

Yeni yönetimi belirlemek için AK Parti Diyarbakır Koordinatörleri Mehmet Şükrü Erdinç ve Müslüm Yüksel dün Diyarbakır’a gelerek çalışmalara başladı. Koordinatörler, mülakat çalışmalarından önce il başkanı Raşit Ocak, Kadın Kolları Başkanvekili Adalet Keskin ve Gençlik Kolları Başkanı Abdurahman Kikizade ile İl Yönetim Kurulu üyelerini belirleme Mülakatları öncesi istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Editör: Meral Özdemir