Diyarbakır’da, engelli çocuğun bebek arabasını halk otobüsüne almayan sürücü sosyal medyadan şikayet edilince, belediye tarafından hemen ceza kesildi. 

Diyarbakır’da 230 kilo toz esrar ele geçirildi Diyarbakır’da 230 kilo toz esrar ele geçirildi

Diyarbakır’da bir sosyal medya kullanıcısı, halk otobüsü durağında tanık olduğu durumu sosyal medya hesabından paylaştı. Diyarbakır Valisi Ali İnsan su ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi ‘nin etiketlendiği paylaşımda şöyle denildi:

G Gd8 Gwb W M A E8 Jzo

“Engelli çocuğu bulunan aile sırf bebek arabası olduğundan dolayı dakikalardır özel halk otobüslerine alınmıyor. Diyarbakır adına utanç verici bir durum. Utanan yöneticiler de olur umarım. Diyarbakır’da artık kan kokmayan haberler yapmanın mutluluğunu yaşıyorken bu tür durumlar karşısında üzülüyor ve önlem alınmadıkça daha da üzülüyoruz. Lüks arabalarınızdan inip şu belediyeye bağlı rezaleti görün istiyoruz.”

G Gei0 A I W0 A A Ma YrSosyal medyadaki bu paylaşımdan sonra Genel Sekreter Abdullah Çiftçi, paylaşımı alıntılayarak, “Gereken ceza yazılmıştır..hassasiyetiniz için teşekkür ederim” diye mesaj paylaştı. Çiftçi, mesajına ceza makbuzunu da ekledi. 

Editör: Ferit Aslan