Diyarbakır’da, yerel seçimlerde belediye başkan adayı olmak isteyen 2 ilçe başkanı ve AK Parti Diyarbakır il başkan yardımcısı istifa ederek başvuru yaptı. 

AK Parti’de belediye başkan adaylarının başvurma süresi bugün dolarken, Çüngüş ve Eğil ilçe başkanları istifa ederek, belediye başkan adaylığı için başvuru yaptı. 

F_c01OgXMAAMdKg

Eğil ilçe başkanı Zeki Uçar ile Çüngüş ilçe başkanı Zübeyir Aslan, ilçelerinden belediye başkan adayı olmak için görevlerinden istifa ederek, adaylık başvurusu yaptı. 

İL BAŞKAN YARDIMCISI DA İSTİFA ETTİ

F_c03eLXMAA34V_

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

Yaklaşık 2 aydır il başkanı ataması yapılmayan Diyarbakır’da ise, AK Parti Diyarbakır il başkan yardımcısı Fatih Kayıhan’da görevinden istifa etti. Kayıhan’ın da ilçesi Hani’den Belediye başkan adaylığına başvuracağı belirtildi. 

ÇÜNGÜŞ’TE İLÇE BAŞKANI İÇİN TEMAYÜL YOKLAMASI

Çüngüş’te ilçe başkanı Zübeyir Aslan’ın istifa etmesiyle boşalan ilçe başkanlığı için başvuranlar arasında temayül yoklaması yapıldı. Temayül yoklamasında, AK Parti Diyarbakır Koordinatörü eski Gaziantep Müslüm Yüksel, Diyarbakır il başkan vekili Raşit Ocak ve il teşkilat başkanı Mehmet Çet de hazır bulundu. 

Editör: Ferit Aslan