Diyarbakır'da, merkez Kayapınar ilçesinde uçurtulup 300 metre havalandıktan sonra irtibat kesilen kayıp Dron sahibi tarafından afişler ve kayıp ilanları ile aranıyor. 

Antalya'nın Alanya ilçesinde otururken 15 gün önce Diyarbakır'a gelip yerleşen  mimar Hüseyin Gayretli, merkez Kayapınar ilçesi Mahabad Bulvarı üzerinde oturduğu sitede 1 hafta önce 249 gram ağırlığındaki Dron'unu uçurttu. 

P H O T O 2024 03 21 20 44 00Yaklaşık 300 metre havalanan Dron ile bir süre sonra irtibat koptu. Dron'un teefonda son görüldüğü yerleri arayan Galyretli bir sonuç elde edemedi. İçerisinde çektiği görüntüler bulunan ve şimdiki fiyatı yaklaşık 30 bin olan Dron'u bulmak isteyen Gayretli, çevrede kayıp afişleri astı. 

Dron'un kayıp olduğu bölgedeki bir çok yere, "Kayıp Dron" yazılı afişler asan Hüseyin Gaynretli, 1 haftadır arama çalışmalarından bir sonuç alamadı. 

P H O T O 2024 03 21 20 41 09Diyarbakır'da ilk kez kayıp Dron için afişler basılıp aranırken, Hüseyin Gayretli, Alanya'da iken sürekli uçurduğu Dron'u Diyarbakır'da sağlıklı kullanamadığını havalandıktan sonra sürekli uyarı verdiğini söyledi. 

Gayretli, özellikle kayıp Dron'un içindeki görüntülerin kendisi için önemli olduğunu belirtirek, bulanların kendisine ulaşmalarını istedi. 

Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı

Editör: Ferit Aslan