Ferit Aslan

Amedsporlu futbolcular maç sonu konuştu:"Yaşasın güneydoğu çocukları" Amedsporlu futbolcular maç sonu konuştu:"Yaşasın güneydoğu çocukları"

Diyarbakır’da, 31 Mart yerel seçimlerinden sonra yönetimin değiştiği DİSKİ’de izinlerin iptal edildiği ve izindekilerin çağrıldığı belirtildi.

Yerel seçimlerden sonra Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine bağlı olan Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel müdürü değiştirilmiş ve DİSKİ Genel Müdürlüğüne Mardin MARSU’dan Mehmet Şerefoğlu vekaleten atanmıştı. 

A5D05B924388Ba6402F6C0E1Ad862683 X LDİSKİ’de, büyükşehir belediyesi eş başkanlarının genel genel müdür ile personeli ziyaret etmesinden sonra personellere izinler ile ilgili önemli bir mesaj gönderildi. Gönderilen mesajda şöyle denildi:

“İKİNCİ BİR EMRE KADAN İZİNLER İPTAL”

“Genel Müdürlüğümüz bünyesinde yapılacak olan is ve işlemlerde herhangi bir aksaklık yaşanmaması adına acil durumlar hariç ikinci bir emre kadar tüm izinler iptal edilmiştir. Bu münasebetle Genel Müdürlüğümüz emrinde görev yapan personele ikinci bir emre kadar zaruri sebepler hariç izin kullandırılmaması ve izinli personelin görevlerine yeniden çağırılacaktır.”

Editör: Ferit Aslan