Diyarbakır, tarihi surları, Ulu Camisi, Hasan Paşa Hanı, Surp Giragos Ermeni Kilisesi, Hasuni ve Hilar Mağaraları Zerzevan Kalesi, ciğer kebabı, tel kadayıf tatlısı, kahvaltısı ve tescilli bir çok yöresel yemeğiyle bayram tatiline hazır.

Kahvaltı Hazır 4

Geçmiş bayramlarda çok sayıda turisti ağırlayan Diyarbakır, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde de yerli turistleri bekliyor. Kentteki esnaflar hazırlıklarını tamamlayarak beklemeye koyuldu.

Ciger Diyarbakir Ramazan

Ramazan ayı boyunca işyerlerindeki tadilatları yapan ve bayrama hazır hale getiren esnaf turistlere, "Diyarbakır'da kahvaltı hazır bekliyoruz" oldu.

Kahvaltı Hazır 5

Turistleri kente davet eden esnaflar, "Gelin Diyarbakır'daki lezzetlerin tadına bakın, binlerce yıldır ayakta duran ve sizleri geçmişe götürecek tarihi mekanlara dokunun. Volkanik Karacadağ'ın Bazalt taşlarından yapılan tarihi Diyarbakır evlerinin serin avlularında reyhan şerbetlerinizi keyifle için" çağrısında bulundu. 

Içkale Hz Süleyman

Hafta sonu izni, idari izin ve bayram ile birlikte 9 gün olan Ramazan Bayramı tatiliyarın başlıyor. İdari izin memurları kapsadığından özel sektör çalışanları için bayram tatili 9 Nisan Salı günü yarım gün olacak şeklinde başlayacak.

Kahvaltı Hazır 7

İşte bayram tatili takvimi;

6-7 Nisan hafta sonu tatili

Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz Diyarbakır’daki sağlıkçılar: Tüccar değil, hekimiz

8-9 Nisan idari izin

10-11-2 Nisan bayram tatili

13-14 Nisan hafta sonu tatili

Diyarbakır Kadayıf-1

Editör: HABER MERKEZİ